top of page

INFO

Welkom op mijn website. Leuk dat je een kijkje neemt in mijn portfolio.
Wat ik belangrijk vind is het fotograferen vanuit mijn gevoel. Of het nu gaat om bedrijfsfotografie, reportagefotografie of een mooi portret, ik (Hester 1982) besteed daarom veel aandacht aan het klantcontact. In een gesprek stel ik mijzelf persoonlijk op en ben ik geïnteresseerd in de mensen die voor mijn lens staan. Daardoor kan ik goed luisteren en een foto-opdracht in doeltreffende en krachtige beelden overbrengen. Ik werk vaak direct voor bedrijven, zorgorganisaties, scholen, magazines, ZZP'ers enzovoortsDat kan bijvoorbeeld in de vorm zijn van een bedrijfsreportage of een mooi portret voor op website, sociale media of een magazine. 

 

Een portret fotografeer ik bijvoorbeeld als aanvulling op interviews, ervaringsverhalen, medewerkersoverzicht et cetera of gewoon omdat iemand een mooi doeltreffend beeld wil hebben. Bij het maken van een portret houd ik de mens altijd centraal, ik ben geïnteresseerd in de persoon in kwestie. Mijn betrokkenheid, het flexibel en oplossingsgericht zijn, het kunnen improviseren en een creatieve invulling bieden zijn factoren die ik heel belangrijk vind. Fotografie gaat om gevoel en doeltreffende en krachtige beelden, dat het een passende aanvulling is. Door de jarenlange ervaring ben ik breed inzetbaar.

In 2003 is mijn passie voor fotografie begonnen tijdens een grafische opleiding (Sint Lucas 2001-2005) en sinds 2009 professioneel fotograaf en gespecialiseerd in documentaire-, reportagefotografie (Fotoacademie 2008 - 2012).
Als freelance fotograaf vertrouw ik op mijn kwaliteiten;

 

-  het maken van realistische en creatieve beelden
-  betrokken zijn en de mens centraal houden
-  oplossingsgericht zijn en flexibiliteit bieden
-  overzicht bewaren tijdens het fotograferen
-  ter plaatse kunnen improviseren 

-  vertrouwen creëren voor de klant
-  een prettige samenwerking behouden

 

Het vak als fotograaf is veelzijdig en dynamisch wat past bij mijn persoonlijkheid.
Neem een kijkje in mijn portfolio en als je geïnteresseerd bent stuur mij dan een berichtje. Ik neem snel contact met je op.

Kijk ook even op: https://www.hesterkraaijeveld.com/cursus 

Hester Kraaijeveld Fotografie

photos by Hester Kraaijeveld © all rights reserved

  • LinkedIn - Black Circle
  • Black Instagram Icon
bottom of page