top of page

Overige fotografie op aanvraag

Geschikt fotomateriaal is pakkend, sprekend en heeft de juiste sfeer! Het spreekt zonder woorden. Ideaal als je opzoekt bent naar beeldmateriaal voor op website, sociale media, flyer of bijvoorbeeld voor een magazine uitgave. Maar ook fotomateriaal voor een nieuwe campagne, een overzicht van een winkel of bedrijfsruimte of een sfeerbeeld van een bepaald product, is belangrijk dat het de juiste beeldkracht heeft! 

In een persoonlijk gesprek bespreken we de doelstelling om tot een passend geheel te komen.

 

1_DSC1012 zw w.jpg

Zakelijk portret

Het zakelijke portret kan ter plaatste gefotografeerd worden of op een externe locatie naar wens of aangegeven ideeën door mij als fotograaf. 

Medisch Contact Hester Kraaijeveld Fotog

Mogelijkheden

Een volledige bedrijfsreportage van uw bedrijf inclusief foto's van interieur, exterieur, sfeervolle beelden van de werkomgeving, producten en een pakkend zakelijk portret behoren tot de mogelijkheden. Maar staat uw aanvraag hier niet bij dan nodig ik u graag uit voor een gesprek. Uitdagingen ga ik niet uit de weg!
 

Hester Kraaijeveld Fotografie

Gebruik beelden

De beelden mogen gebruikt worden voor de eigen media-uitingen zoals online (website en social-media) print (krant, magazine, flyer) fysiek (bedrijfsruimte) en persberichten. De beelden worden digitaal aangeleverd op hoge resolutie voor drukwerk en op lage resolutie voor digitaal gebruik.

Vraag een offerte aan!

Hester Kraaijeveld Fotografie
bottom of page