INFO

Welkom op mijn website, ik ben Hester Kraaijeveld en ik werk onder de naam Hester Kraaijeveld Fotografie.

Sinds 2009 ben ik professioneel fotograaf en gespecialiseerd in documentaire-, reportagefotografie. Met veel plezier heb ik de vakopleiding aan de Fotoacademie gevolgd in Rotterdam.

Mijn stijl is puur en authentiek en ik hou van iets 'zwaardere' maar verfrissende fotografie met veel pit in een fotobeeld gevangen. Vanuit Zeeland in de omgeving van Goes fotografeer ik door heel Nederland en Vlaanderen voor zowel zakelijke- en particuliere opdrachtgevers. Mijn kracht als fotograaf is het persoonlijke klantcontact, waarbij ik veel tijd besteed om tot een duidelijke en pure invulling te komen. Of het nu zakelijke fotografie is zoals een uitgebreide bedrijfsreportage, een authentiek ambacht in sfeerbeeld vastleggen of een kersvers nieuw gezin zoals geboortefotografie, ik werk met bevlogenheid en passie!

Het vak als fotograaf is veelzijdig, dynamisch en stoer wat past bij mijn persoonlijkheid.

Neem een kijkje in mijn portfolio en als je geïnteresseerd bent stuur mij dan een email voor een vrijblijvende offerte.

 

info@hesterkraaijeveld.com

Naast het fotograferen voor opdrachtgevers geef ik de cursus Basisfotografie. Niet meer op de automatische stand fotograferen? Schrijf je dan in voor deze praktijkgerichte cursus en leer écht fotograferen.

  • LinkedIn - Black Circle
  • Black Instagram Icon