top of page
DSC_3899 website.jpg

Promotiefotografie

Winkel en productfotografie

Arianne Hoogstrate van 'Hoogstrate groente en fruit' is de vijfde generatie die de sfeervolle winkel runt in het prachtige Kloetinge.

Het mooie aan deze samenwerking is dat we beiden uit Kloetinge komen en daarom extra leuk om wat voor elkaar te kunnen betekenen.
Vooraf aan de fotoshoot ben ik een keer niét als klant de winkel binnen gestapt maar om met Arianne te bespreken wat ze wil laten zien op haar website. De winkel is onlangs verbouwd en heeft een frisse metamorfose ondergaan. Als je de winkel binnenstapt ruikt het naar verse appels, peren en andere mooie groente- fruitsoorten.
Mooie frisse bloemen en andere lokale producten staan netjes geordend in de schappen. Alle kisten zijn rijkelijk gevuld met groente en fruit. Arianne vertelt over de lokale producten die ze aanbiedt en dat ze dit vooral belangrijk vindt. 
Als we alles besproken hebben plannen we een vervolgafspraak zodat ik de winkel kan fotograferen en niet te vergeten een sprekend portret van Arianne zelf te maken waarin ze alle trots uitstraalt! 

 

 


 

 

Arianne Hoogstrate Groente en Fruit Goes
Groente en Fruit Fotografie Hoogstrate G
Product fotografie Goes Kloetinge Zeelan
Interieur Fotografie Groente Fruit Winke
Groente en Fruit Fotogafie
bottom of page