top of page
Visueel verbinden, creëren en samenwerken, doe je mee?

Fotografie is ontzettend veelzijdig en dynamisch en past daardoor heel goed bij mijn persoonlijkheid. En ik geloof dat fotografie herkenning geeft, dat het verbindt, ondersteunt en dat beeldtaal een draagvlak creëert, eigenschappen die ik belangrijk vind.

 

Ik help je graag om samen iets moois te creëren!

Hester Kraaijeveld Fotografie

DRAAGVLAK CREËREN
HELDER & KLEURRIJK
DOELTREFFEND
AUTHENTIEK 
PERSOONLIJK 
 
FLEXIBEL

Aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Hester Kraaijeveld. Sinds 2003 gepassioneerd geraakt door fotografie tijdens mijn opleidingen en sinds 2009 werkzaam als professioneel fotograaf. Een creatieve invulling geven aan de beelden die ik maak, vind ik leuk om te doen. Ik doe mijn best om mensen zich voor mijn camera op hun gemak te laten voelen, want dat zie je uiteindelijk ook terug op de foto’s.

 

Samen met mijn opdrachtgevers ga ik in gesprek om zo tot mooie, doeltreffende en krachtige beelden te komen. Ik luister uitgebreid naar de wensen, maar kom zelf ook graag met ideeën en aanvullingen. Zo komen we uiteindelijk met elkaar tot het beste resultaat.  Door mijn jarenlange ervaring kan ik goed advies geven en ben ik breed inzetbaar. Ik werk vaak direct voor bedrijven, zorgorganisaties, scholen, magazines en Zzp’ers. Bijvoorbeeld in de vorm zijn van een bedrijfsreportage of een mooi portret voor op een website, sociale media of in een magazine.

 

Daarnaast maak ik ook sfeerbeelden van de organisatie, erg handig voor headers van websites, jaarverslagen of social posts. Neem een kijkje in mijn portfolio voor inspiratie!

bottom of page