top of page

Reportagefotografie en 'Mijn bedrijf in beeld'.

Vooraf aan een bedrijfsreportage besteed ik veel aandacht aan de personen achter een bedrijf. De mens staat centraal. Ik ben namelijk altijd al geïnteresseerd geweest in verhalen en mensen. Daardoor kan ik de juiste beeldtaal maken voor een klant.
Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan en kan ik overzicht bewaren in de omgeving waar ik ben. Soms moet er geïmproviseerd worden met creatieve oplossingen. Daarnaast ben ik flexibel en breed inzetbaar. 

In opdracht werk ik voor bedrijven, magazines, scholen, ZZP'ers, stichtingen etc. Ik ben breed inzetbaar in het maken van reportages, bedrijfsfotografie en zakelijk fotografie. Een mooi overzicht van een bedrijfsproces of het maken van goed zakelijk portret, de mens staat centraal. Door mijzelf persoonlijk op te stellen en omdat ik geïnteresseerd ben in de persoon achter een bedrijf kan ik goed luisteren naar wat verwacht wordt. Op deze manier kan ik doeltreffend beelden maken 'mijn bedrijf in beeld

_edited.jpg

Zakelijk portret

Het zakelijke portret kan ter plaatste gefotografeerd worden of op een externe locatie naar wens of aangegeven ideeën door mij als fotograaf. Met een mobiele studio kan ik ter plaatse fotograferen. Ik kijk naar invalshoeken, lichtsoort, lijnenspel en probeer zo veel mogelijk met bestaand licht te werken.

 

Product fotografie voor webshop

Bedrijfsfotografie

Geschikt fotomateriaal is pakkend, sprekend en heeft de juiste sfeer! Het spreekt zonder woorden. Ideaal als je opzoekt bent naar beeldmateriaal voor op website, sociale media, flyer of bijvoorbeeld voor een magazine uitgave. Maar ook fotomateriaal voor een nieuwe campagne, een overzicht van een winkel of bedrijfsruimte, product fotografie of een sfeerbeeld daarvan, het is belangrijk dat het de juiste beeldkracht heeft!

Interieur fotografie Hester

Ervaring

Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende omgevingen en situaties. Door die verscheidenheid aan locaties kan ik goed overzicht bewaren, ben ik oplossingsgericht en breed inzetbaar. Mijn werkgebied is Nederland en ik ben gevestigd in Zeeland.

Tot ziens!

Hester

Hester Kraaijeveld Fotografie
bottom of page