top of page

Fotografie voor Bouwbedrijf Rijk

Een bedrijf met sfeerbeelden van werk in actie of andere promotie beelden spreekt extra tot de verbeelding als het authentieke en persoonlijke beelden zijn. Het geeft karakter en een eigen identiteit. 

 

Voor de vernieuwde website van Bouwbedrijf Rijk ging ik op pad om verschillende projecten te fotograferen. Het beeldmateriaal wordt ook gebruikt voor social posts en brochures. Een enorm leuke foto opdracht op verschillende locaties; van hoog op de steiger tot de medewerkers portretten op het kantoor.  

Fotografie voor AB Werkt uitzendbureau

Fotografie voor uitzendbranche en werving personeel in verschillende sectoren tijdens campagneperiode en seizoenswerk.​​

Het uitzendbureau werkt met unieke ervaringsverhalen die ter inspiratie online op de website en fysiek het bedrijfsmagzine geplaats worden. Op deze manier wordt tekst met beeld versterkt en heeft het een doeltreffende kracht voor klanten en bezoekers op de website. 

Fotografie marketing & communicatiebureau

Werkoverzicht en sfeerimpressie in opdracht van marketing en communicatiebureau Arrangé voor AM Zeeland en Smolders Makelaars. In nieuwbouwwijk Othene in Terneuzen zijn verschillende bouwfases waar moderne woningen bezichtigd kunnen worden tijdens de kijkdagen van het project. Bezoekers kunnen sfeer proeven en ideeën op doen in de modelwoningen. 

 

De beelden worden gebruikt voor op de website, social posts en achtergrondbanners in de website van de betreffende klanten.