top of page
DSC_1659 Bedrijfsfotograaf Zeeland en Fotografie Cursus.jpg

Cursus 'Fotografie Level Up'

DSC_1658 Bedrijfsfotograaf Zeeland en Fotografie Cursus.jpg

Fotografie is spelen met licht, compositie en vormen. Deze factoren zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In de cursus, die praktijkgericht is, gaan we o.a. aan de slag met beeld en techniek. Ben je al bekend met de begrippen sluitertijd en diafragma, dan is deze 'Level Up' cursus een mooie uitgebreide aanvulling!
De cursus is namelijk geschikt voor de gevorderde fotograaf. Natuurlijk doorlopen we de basisbegrippen nogmaals om van daaruit de technische kennis verder uit te breiden. Zo doorlopen we o.a. de reportagefotografie en het seriematig fotograferen.

De cursus is bedoeld om het gevoel voor beeldopbouw verder te ontwikkelen. Dus hoe maak je een beeldverhaal of hoe maak je een opzichzelfstaand beeld interessant. Daarnaast bespreken we camera's en de accessoires zoals lenzen en gaan we aan de slag met een aantal flitstechnieken. Verder bespreken we in het kort welke weg de fotografie heeft afgelegd vanaf de 17e eeuw tot nu en zien we dat inmiddels fotografie in onze maatschappij verweven is. Ook komt aan bod wat je kunt leren als je goed kijkt naar het werk van andere fotografen. Kortom een veelzijdige cursus voor wie echt wil fotograferen.
Leer de fijne kneepjes van het vak!

De cursus is geschikt als je in het bezit bent van een spiegelreflexcamera. 

 

In het kort wat we doorlopen in de cursus:

- Ontstaan van fotografie, 'een stukje historie'

- Sluitertijd
- Diafragma
- ISO waarde

- Camera's en accessoires 

- De werking van licht in de camera
- Het aflezen van het histogram

- Compositie en beeldopbouw

- Flitstechnieken

- Fotograferen in seriematigheid en reportagefotografie

Tijdens de lessen gaan we praktisch aan de slag en krijg je wekelijks een thuis-prakrijkopdracht mee die we in de volgende les bespreken. De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten van 1,5 uur met praktijk en natuurlijk ook leuke en interessante theorie over fotografie.
 

Je ontvangt een lesboek met alle benodigde informatie en notiemogelijkheid. Je ontvang een voucher voor Jardin Ontbijt & Lunch. De kosten voor deze cursus zijn € 285,- p/p.

Datum: tzt

Tijd: 19:30 - 21:00 

 

Locatie: O.B.S De Tweemaster
Kuyperlaan 29 in Goes.


Wil je meer leren over fotografie en de camera nog beter leren beheersen; schrijf je dan nu in voor deze leuke, leerzame en praktijkgerichte cursus fotografie.

 

Meld je aan per email naar
info@hesterkraaijeveld.com.

photos by Hester Kraaijeveld © all rights reserved

bottom of page