top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverHester Kraaijeveld

Time to update!

De zomer heeft zijn intrede gedaan met afwisseling van buien én zon en daarbij staat ook de vakantieperiode voor de deur. Misschien heb jij binnenkort een welverdiende vakantie voor de boeg? Daarom Time to update! ‘Afwisseling’ past wel in deze update. In de afgelopen periode heb ik namelijk samengewerkt met ‘oude’ vertrouwde opdrachtgevers en ben ik nieuwe samenwerkingen gestart. Zo ging ik op pad voor AB Werkt bij een Bio Glastuinbedrijf om daar een aantal mooie sfeerbeelden en portretten te maken van twee broers die het bio bedrijf samen runnen. De beelden behoren bij de ervaringsverhalen en interviews voor op de website, de sociale media en het bedrijfsmagazine van AB Werkt.

Naast het fotograferen voor de agrarische sector ging ik een dag op pad met de enthousiaste en doortastende Elise, officemanager van bouwbedrijf Rijk, om verschillende bouwprojecten in beeld te brengen voor het portfolio overzicht van het bouwbedrijf. 

Daarnaast mocht ik beeldmateriaal maken voor de nieuwe campagne 'Zorg voor elkaar' van het Admiraal de Ruijter Ziekenhuis. Daarvan is onlangs een selectie van kleurrijke beelden behorend bij de ‘Zorg voor elkaar’ interviews in de Bode gepubliceerd. Met het team van Adrz communicatie & marketing was ik een aantal dagen te vinden op verschillende afdelingen in het ziekenhuis om geïnterviewden voor de campagne te portretteren. Van steriele ruimten waar operatie materialen gedesinfecteerd worden, via de wandelgangen tot aan de OK. Kortom veel afwisseling in omgevingen en situaties. Voor 'Aan de slag Zeeland' maakte ik sfeerbeelden tijdens het Expat Event Zeeland wat in de karakteristieke Lasloods in Vlissingen georganiseerd werd. Op het event mocht ik deelnemend sponsor zijn en bood ik een – LinkedIn Profiel Photoshoot – aan die uitgereikt werd aan de winnaar op het event: Newton uit Brazilië. Onlangs portretteerde ik hem met een kleurrijk en vrolijk resultaat. En voor 'Vereniging Divosa' legde ik een bijeenkomst vast in sfeerbeelden over traumaverwerking en migratieachtergrond. Dat was enorm interessant met indrukwekkende inzichten, dat vind ik een mooi en bijzonder aspect van dit vak; het vastleggen van werkomgevingen, werk in actie, portretten van enthousiaste mensen in allerlei vakgebieden en omgevingen.

Als fotograaf wil ik verbinden, een draagvlak creëren, maar ook authenticiteit behouden met doeltreffende en persoonlijke beelden. Mooi werk!

 

Ik wens je een fijne zomer!

 45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page