top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverHester Kraaijeveld

Zeeuws!

Bijgewerkt op: 11 apr.Als reportage- en portretfotograaf kom ik op verschillende locaties en omgevingen. Van gemeenten tot lokale bouwbedrijven tot bedrijven verderop uit het land. Iets waar ik enorm van geniet, ik maak praatjes en hoor hoe mensen gepassioneerd vertellen over hun vak! Tegelijkertijd fotografeer ik op deze ontspannen manier net die pakkende actie of net dát moment met het fantastische licht. Zo mag ik vaak een kijkje nemen in de 'keuken' van een bedrijf en leer ik ook iets over andermans vak, hoe tof is dat! In de reportages die ik maakte voor verschillende bedrijven zoals Delta Mossel B.V. uit Yerseke en Het Nederlands Mosselbureau kwamen al deze facetten aan bod.


Deze beelden laten een sfeer zien uit de reportage aan boord van de Eenhoorn ZZ 7 uit Zierikzee. Ik voer mee vanuit de haven in Yerseke met de prachtig heldere zonopkomst op de Oosterschelde. En fotografeerden het proces van het uitzetten van het mosselzaad, het opvissen van de mosselen die volgroeid zijn, het verwerken van de mosselen in de fabriek en het transport van de zeevruchten naar verschillende landen in Europa. Een mooi proces voor sfeerbeelden op websites, sociale posts en achtergrondbanners voor op de website. 


Wat heb jij nodig voor jouw bedrijf? Een portret voor persoonlijkheid en herkenning of die pakkende reportage van jouw aanbod als bedrijf. Laat weten waar ik jouw bedrijf of organisatie mee kan helpen en we maken samen een plan om uit te werken.


Verbinden, herkenning en authenticiteit zijn wat mij betreft de dragers voor mooie en pakkende fotografie in communicatie vanuit een bedrijf!


Dus gaan we samen aan de slag voor jouw project? Dat doe ik graag! Door mijn ervaring en brede netwerk weet ik zeker dat ik je verder kan helpen.


Voor meer inspiratie kijk verder op mijn website www.hesterkraaijeveld.com


Groet, Hester

30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page